INFOSENTER

Kvenseth Elektroreparasjoner og Steel Guitar Senteret

- Info in English

- Driftsmeldinger

 

PRAKTISK TIPS VED NAVIGERING:

BRUK 'TILBAKE'-KNAPPEN FOR Å GÅ TILBAKE TIL DEN SIDEN DU KOM FRA, EVT. HØYRE-KLIKK OG VELG TILBAKE I MENYEN SOM KOMMER OPP.

USE THIS METHOD TO NAVIGATE FROM A PAGE TO AN ITEM AND BACK; USE THE 'BACK'-BUTTON IN YOUR BROWSER OR RIGHT-CLICK AND SELECT 'BACK' FROM THE MENU THAT POPS UP.

FOR Å SE ALLE PRODUKTER ER DET VIKTIG Å GÅ INN I KATEGORI OG VIDERE TIL UNDERKATEGORI. DET ER KUN ET LITE UTVALG AV PRODUKTER SOM BLIR VIST PÅ 'HJEM'-SIDEN.

 

Innehaver Arild Kvenseth har siden 1975 vært glødende interessert i elektronikk til praktisk bruk og nytte. Han ble senere (1988) sertifisert elektroautomatiker samt fikk Eltilsynets godkjenning til å forestå reparasjoner og service på elektrisk/elektronisk utstyr og maskiner til bruk i industrien og hjemmet. KEREP (org.nr. 951003913) ble etablert i mars 1989 for å drive med nettopp dette. Senere samme år tok firmaet også over import og salg av utstyr til steelgitarister over hele Skandinavia. Denne avdelingen av firmaet kalles Steel Guitar Senteret.

Steel Guitar Senteret har som postordrefirma siden 1989 levert steelgitarer, kursmateriell, steelgitar-musikk, strenger, plektre, volumpedaler, effekter, forsterkere og annen rekvisita til steel- og dobro-gitarister i Norge, Sverige og Danmark/Færøyene. Fra 1.februar 2011 er Steel Guitar Senteret aktiv med egen nettbutikk - steelgitarist.no

Innehavers egne "private" internettsider med historikk, bilder, lydklipp finner du HER

Han er for tiden (2009-2013) også medlem i den nasjonale klagenemnda for fagprøver i automatikerfaget i Norge.

Les også "kjøpsbetingelser" - for mer informasjon